Wonen in moderne woning met zwembad?


Ontdek deze prachtige woning op de Donkstraat 49 in Ophoven. Met zijn hedendaagse uitstraling en strakke vormgeving is dit een echt pareltje. Gelegen te midden van een rustige en landelijke omgeving, biedt deze woning een ideale combinatie van elegantie en een ontspannen levensstijl.

De woning biedt u o.a. een luchtige leefruimte, moderne keuken en drie slaapkamers. Maar dat is nog niet alles! De woning beschikt ook over een prachtige tuin, compleet met een poolhouse en verwarmd zwembad.

Een extra voordeel is de rustige en kindvriendelijke ligging. U bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het centrum van Ophoven en bovendien liggen er verschillende toeristische attracties in de buurt, zoals het watersportcentrum Sporta in Aldeneik, de jachthaven Marec en het prachtige dagstrand.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg9.jpg8.jpg11.jpg10.jpg13.jpg12.jpg14.jpg15.jpg16.jpg18.jpg17.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg24.jpg23.jpg

afspraak maken

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Neem dan zeker contact op zodat we u verder kunnen informeren. Of een bezichtiging met u inplannen.

Contacteer Ons