Ontdek de betoverende luxe van een manoir landhuis in Borgloon


Welkom in Borgloon, waar het betoverende landhuis op de 𝗟𝗮𝗺𝗯𝗲𝗿𝘁𝘂𝘀𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝟭𝟲𝟰 op u wacht! 

Dit nieuwbouw landhuis in manoire stijl biedt een zeldzame kans om te genieten van rust in een weelderige omgeving. Het huis is gebouw met hoogwaardige materialen van topkwaliteit, zodat u zich kunt omringen met elegantie en duurzaamheid. 

De woning is zeer ruim ingedeeld en biedt u de mogelijkheid om de afwerking van de hoofdwoning naar eigen smaak in te vullen, terwijl het bijgebouw al prachtig is afgewerkt en als volwaardige woongelegenheid kan dienen. 

Als u op zoek bent naar een unieke woning met een karakteristieke uitstraling, dan is deze woning absoluut een bezoek waard. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met ons op onderstaande gegevens.

Wij plannen graag een bezoek met u in, want dit is een kans die u niet wil missen! 

1 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (voorgevel)_bewerkt-1.jpg2 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (achtergevel)_bewerkt-1.jpg3 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 8 woonkamer)_bewerkt-1.jpg4 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 9).jpg5 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (zwembad)_bewerkt-1.jpg6 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (zwembad foto 2)_bewerkt-1.jpg7 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (garage)_bewerkt-1.jpg8 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 7)_bewerkt-1.jpg9 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 1)_bewerkt-1.jpg10 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 2)_bewerkt-1.jpg12 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 5)_bewerkt-1.jpg11 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 3)_bewerkt-1.jpg13 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 6)_bewerkt-1.jpg14 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (af te werken ruimte 4)_bewerkt-1.jpg15 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (hobbyruimte)_bewerkt-1.jpg16 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (keuken)_bewerkt-1.jpg18 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (douche)_bewerkt-1.jpg17 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (badkamer)_bewerkt-1.jpg19 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (bijgebouw bovenaf)_bewerkt-1.jpg20 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (zonnepanelen foto 2)_bewerkt-1.jpg23 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (voorgevel foto 3)_bewerkt-1.jpg21 Nicole Janssen huis te koop te Borgloon Lambertusstraat 164 (zonnepanelen)_bewerkt-1.jpg

afspraak maken

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Neem dan zeker contact op zodat we u verder kunnen informeren. Of een bezichtiging met u inplannen.

Contacteer Ons