Nieuw in de verkoop - Kinrooi


๐Ÿ“ Sevensstraat 13 te Kinrooi

Deze instapklare gezinswoning werd in de afgelopen jaren opgefrist en is verrassend ruim ingedeeld. Zo werd de keuken en badkamer in 2005 vernieuwd, de elektra werd aangepast en werd er in 2012 een nieuwe gasketel geplaatst.

Door de rustige locatie kan u ook optimaal genieten in de tuin met ruim overdekt terras. De gunstige ligging op wandelafstand van de dorpskern van Kinrooi met zijn winkels, horeca,… is een extra pluspunt.

Beschrijving

๐Ÿ›️ 5 slaapkamers

๐Ÿ›€ 1 badkamer

๐Ÿš— Vrijstaande garage

๐ŸŒณ Onderhoudsvriendelijk met overdekt terras

Nuttige info

✅ EPC: 194 kWh/m² 

✅ Opp: 11 are 31 ca 

✅ Vg-Gmo-GVKr-GVv-WgLK

Voor meer info & een afspraak ter plaatse:

๐Ÿ’ป https://tinyurl.com/3afj2x3w

๐Ÿ“ฒ  +32 (0) 89 56 57 06

๐Ÿ“ง nicole@nicolejanssen.be

Nicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (woonkamer2).jpgNicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (woonkamer3).jpgNicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (4slaapkamer).jpgNicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (badkamer).jpgNicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (3slaapkamer).jpgNicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (slaapkamer).jpgNicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (achterzijde).jpgNicole Janssen Woning te koop Sevensstraat 13 te Kinrooi (terras).jpg

maak een afspraak

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Neem dan zeker contact op zodat we u verder kunnen informeren. Of een bezichtiging met u inplannen.

Contacteer Ons