Waarom uw woning laten schatten?



De eerste stap bij het verkopen van uw onroerend goed is een correcte waardebepaling. Voor eerlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring kan u steeds terecht bij het kantoor van Nicole Janssen.

De voordelen voor u als “verkoper”:

1) Geen onzekerheid meer 

Wacht niet te lang met een waardebepaling van uw onroerend goed. Hoe eerder u de waarde weet, des te sneller kan u beslissen wat u gaat doen en verdere stappen ondernemen.

2) Gegronde inschatting 

Door de jarenlange ervaring en vakkennis van Nicole Janssen kan u rekenen op een realistische waardebepaling.

3) Vragen stellen kost niets 

U kan altijd een afspraak maken via het kantoor zonder bijkomende verplichtingen. Als u definitief beslist om uw pand te gaan verkopen houden wij ons uiteraard graag aanbevolen om deze verkoop voor u te realiseren en komen wij graag samen tot een prettige samenwerking en een vlotte verkoop.

4) Correcte berekening 

U ontvangt van ons een gedetailleerde berekening, recente vergelijkingspunten en bijhorend advies.

5) Persoonlijke toelichting 

Na het plaatsbezoek en de uittelling volgens de indelingsplannen nodigen wij u uit op ons kantoor om de waardebepaling persoonlijk te bespreken, uw vragen te beantwoorden en waar nodig nog advies te geven.

Contacteer ons gerust voor een schatting van uw woning op het nummer 089565706 of per mail naar nicole@nicolejanssen.be


Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Neem dan zeker contact op zodat we u verder kunnen informeren. Of een bezichtiging met u inplannen.

Contacteer Ons