Kerstfilms op netflix!



De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan en daar horen uiteraard mooie kerstfilms bij.
Netflix heeft ook dit jaar weer aan aantal kerstfilms ...

Hieronder een overzicht van films die u zeker gezien moet hebben:

The Princess Switch
Een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses in het verzonnen land Belgravië ontdekken dat ze dubbelgangers zijn. Ze besluiten om enkele daten te ruilen van leven. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot.


The Holiday Calendar
Een getalenteerde fotografe zit vast in een uitzichtloze baan maar erft dan een antieke adventskalender. Het lijkt geen spannend cadeau maar uiteindelijk heeft de kalender toch meer invloed op haar leven.



Christmas Wedding Planner
Een wedding planner mag de exclusieve bruiloft van haar nicht regelen. Alles lijkt god te gaan totdat een knappe privédetectieve roet in het eten gooit. Zijn komst betekent niet alleen narigheid...



The Christmas Chronicles
Wat doet u als u de slee van de kerstman laat crashen? Dan brengt u de nacht door om er alles aan te doen om Kerst te redden. Een broer en zus gaan samen met de Kerstman op pad.



A Christmas Prince - A Royal Wedding
Het langverwachte vervolg op A Christmas Prince is er eindelijk! De Amerikaanse Amber gaat trouwen met kroonprins Richard van Aldovia. Maar iss het koningshuis wel iets voor Amber?




 Wij wensen u alvast heel veel kijkplezier!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Neem dan zeker contact op zodat we u verder kunnen informeren. Of een bezichtiging met u inplannen.

Contacteer Ons