Tips om uw dressing op orde te brengen


Elke vrouw zal volgende problemen wel herkennen:
- Waar zijn mijn rode pumps?
- Waar is mijn grijs vest dat op dit kleed past?
- Waar is mijn zwarte broek?
- …

Met volgende tips is uw kleerkast altijd op orde en vindt u alles terug !

1) Wees genadeloos!

De eerste stap is de moeilijkste: beoordeel wat in je kast moet zijn. Je haalt eerst alles eruit en vervolgens ga je sorteren: slecht en goed. Verkoop of doneer wat je niet meer past of wat je al meer dan een jaar niet meer hebt gedragen, en gooi alles weg wat beschadigd is.

2) Sorteer op kleur

Nu dat alles uit de kast is, kan je het evengoed sorteren bij kleur. Zo ziet uw kast er automatisch goed georganiseerd uit, en is het makkelijker om outfits te selecteren.

3) Wat ophangen en wat opvouwen

Hang kleren op die makkelijk kunnen kreuken, zoals katoen en linnen. Bloezen, rokken, jurken, jassen, broeken en blazers hang je best op een kapstok. Maar gebreide truien/vesten en ander materiaal kan u opvouwen en een plaats geven naar u noden.

Hou er ook rekening mee om nog wat plaats te houden tussen de kapstokken en investeer in dezelfde kapstokken om een goed georganiseerd gevoel te krijgen.

4) Zo hoog mogelijk

Maak uw kast zo hoog mogelijk zodat je makkelijk kan wisselen tussen de verschillende seizoenen.

5) Gebruik verschillende attributen

Met een haakje kan je nog veel opbergen en zo alle plaats benutten: sjaals, riemen, handtassen, dassen en hoeden. Eventueel kan je een haakje aan de binnenkant van de deurkast hangen.

6) Orden je schoenen

Indien mogelijk, maak rekken onder uw kleerkast voor uw schoencollectie.

7) Verdeel lades

Verdeel uw lade in verschillende vakken voor juwelen, horloges, sjaals, dassen, …

8) Sorteer winter- en zomerspullen

Werk met leuke manden om de winter- en zomerspullen makkelijk te onderscheiden. Label de manden ook zodat u alles sneller terugvindt of werk met doorschijnende dozen.


Gelukt? Laat ons gerust weten of u nog andere tips heeft!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Neem dan zeker contact op zodat we u verder kunnen informeren. Of een bezichtiging met u inplannen.

Contacteer Ons