Welke verhuisfirma moet u kiezen?


Wij geven graag enkele tips om u te helpen met uw verhuis. Het kan noodzakelijk zijn om beroep te doen op een professionele verhuisfirma om alles vlot te laten verlopen. Maar waar moet u nu precies op letten?


1) Kies een erkend verhuizer
Dit zijn verhuisfirma's die erkend zijn door de Belgische Kamer der Verhuizers en die garanties bieden op vlak van kwaliteit. U kan de firma's ook erkennen aan dit logo:









2) Contacteer tijdig de verhuisfirma
U wacht beter niet te lang met het zoeken en het contacteren van een erkende verhuisfirma. Zo kunnen zij op voorhand komen kijken naar de hoeveelheid dat er verhuisd moet worden.

3) Maak duidelijke afspraken
Leg op voorhand vast wat er wel en niet in de service van de verhuisfirma is inbegrepen: verzekering voor beschadigingen, wordt alles op de verdieping afgeleverd of op het gelijkvloers, verhuisdozen inbegrepen...?

4) Hoe kiest u uw verhuisfirma?
Vraag drie of vier verhuisfirma's naar hun offerte en hun service. Bekijk zeker ook recensies, dit kan vaak een doorslag geven bij het maken van uw definitieve keuze.

Wij wensen u veel succes met de verhuis!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Neem dan zeker contact op zodat we u verder kunnen informeren. Of een bezichtiging met u inplannen.

Contacteer Ons